TRAINING
BOEKEN
MENU

Coaching

Coachingstraject om je spreekvaardigheid te ontwikkelen


Als spreker of predikant sta je er vaak alleen voor. Mensen vinden wat van je preek, maar wat moet je daar precies mee doen? Soms is het fijn dat een professional je helpt reflecteren op jouw prediking, je coacht in concrete vraagstukken waar je tegenaan loopt en je begeleidt naar een volgend niveau in spreekvaardigheid.

 

Coachingstraject over een langere periode

Verlang je ernaar om te groeien in spreekvaardigheid en zoek je daarbij deskundige begeleiding? Met een mix van Masterclasses, training en coaching helpen we je om tot bloei te komen. Sommige sprekers staan aan het begin van hun loopbaan en verlangen naar een vliegende start. Andere sprekers of predikers hebben jarenlange ervaring, maar lopen toch regelmatig vast, of verlangen naar een diepere verbinding met de gemeente en een groter effect van de prediking. Vanuit een intake sessie waarin we jouw wensen in kaart brengen, stellen we een traject op waarin we je stap voor stap helpen om een volgend niveau in spreekvaardigheid te bereiken. Coaching bij het creëren of optimaliseren van een belangrijke preek

Soms zijn er momenten die er toe doen. Een preek die extra belangrijk is, een toespraak voor de hele gemeente die precies raak moet zijn. Elke spreekbeurt is een gouden kans om te verbinden en te inspireren.
Het Sermon Movement Center helpt je om optimaal voorbereid aan de start van jouw preek of toespraak te verschijnen. In één of twee sessies helpen we je om je preek te creëren en hier zodanig vorm aan te geven dat je maximaal kunt verbinden, inspireren en overtuigen. Indien gewenst plannen we ook meteen een evaluatiesessie, zodat je de geleerde lessen meteen als springplank kunt gebruiken richting je volgende preek.

Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Contact