TRAINING
BOEKEN
MENU

IMPACTVOLLE PODIUMCOMMUNICATIE
Versterk jouw zelfvertrouwen en communicatiekracht

IMPACTVOLLE PODIUMCOMMUNICATIE
Versterk jouw zelfvertrouwen en communicatiekracht

Jannica van Barneveld
Marije Langhorst

Je bereidt onder begeleiding van één van onze trainers een steengoed verhaal voor en spreekt in een veilige omgeving live voor een kleine groep. Je ontvangt feedback en traint jouw podiumcommunicatie, zodat jouw communicatiekracht beslissend wordt versterkt.

 

De Masterclass is voor jou als...

- Je jouw communicatiekracht op het podium wil versterken.

- Je het spannend vindt om te spreken voor een groep en wil groeien in zelfvertrouwen.

- Je wil leren hoe je jouw podiumperformance kunt optimaliseren.

 
Opzet

Je hebt een telefonische intake met één van onze trainers, bereidt een preek voor en hebt aan de hand hiervan een persoonlijke coachingsessie. In deze sessie worden jouw knelpunten, vragen en leerdoelen besproken en helpt de trainer jou om je preek te optimaliseren. Tijdens de Masterclass geef je jouw preek live voor een kleine groep. je ontvangt feedback, traint onderdelen van jouw communicatie en doorloopt oefeningen om jouw podiumcommunicatie te versterken.

 
Wat je leert

- Door het sparren met en de begeleiding van jouw trainer breng je jouw preken qua inhoud, compositie, stijl en zeggingskracht naar een volgend niveau.

- Hoe je een zaal optimaal kunt betrekken in jouw verhaal en effectief kunt communiceren door gebruik te maken van de elementen van de studiepager Impactvolle Podiumcommunicatie.

- Hoe je een zaal van het begin tot het eind van je verhaal geboeid kunt houden en hoe je dit ontspannen en met zelfvertrouwen kunt doen. 

 
Wat we gaan doen

Iedere deelnemer houdt zijn/haar preek live voor de groep. We werken hierin met kleine groepen van maximaal zes cursisten, zodat er ruime aandacht is voor iedere spreker en er een optimaal leerklimaat ontstaat. Je doet oefeningen die jouw communicatiekracht versterken en traint verschillende aspecten van podiumpresentatie.

 
Wat je krijgt

- De studiepager Impactvolle Podiumcommunicatie

- Een mooi vormgegeven notitieboek waarin je jouw toekomstige preken kunt schrijven.

- Een persoonlijke intake en een persoonlijke coachingsessie.

 
Praktische informatie

 De Masterclass wordt in groepen van 6 deelnemers gegeven. De Masterclass vindt plaats in 's Heerenbroek, in het prachtige buitengebied van Zwolle. De Masterclass duurt van 09.30-16.30 en is inclusief een heerlijke lunch. 

De Masterclass wordt coronaproof gegeven. Aan alle richtlijnen van het RIVM wordt voldaan.

De investering voor de Masterclass bedraagt 349 euro, exclusief BTW , inclusief al het bovenstaande.

20 november 2021 - Datum 20 november 2021
€ 299,- per persoon excl. btw
Omgeving Zwolle

Inschrijven

Heeft u een kortingscode? Klik hier om de code in te voeren.

Betaalmethode