TRAINING
BOEKEN
MENU

Duizend euro subsidie?!

22 augustus 2022
Bart van Nes

STAP-budget

Wij hebben geweldig nieuws! Het Sermon Movement Center is STAP-gelicenseerd. Dit betekent dat jij maar liefst duizend euro subsidie kunt krijgen om een training bij het Sermon Movement Center te volgen.

 

Met ingang van 2022 heeft de Nederlandse overheid de STAP subsidie ingevoerd: iedere volwassen Nederlander mag aanspraak maken op een persoonlijk te besteden opleidingsbudget van duizend euro. Dit kan alleen bij door de overheid erkende opleidingsinstellingen die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Zodra we hoorden dat deze nieuwe regeling er kwam hebben we hard gewerkt om het Sermon Movement Center zodanig door te ontwikkelen dat ook wij hiervoor in aanmerking komen. En dat is nu dus gelukt!

Duizend euro subsidie
Een belangrijke stap was het behalen van het keurmerk van de Nederlandse Raad voor Training en Onderwijs (NRTO). Via verschillende rondes van audits moet je aantonen dat je aan hoogwaardige eisen voor kwaliteit en professionaliteit voldoet. Het proces heeft ons enorm geholpen om in korte tijd grote stappen te zetten in de ontwikkeling van onze jonge organisatie.

Het feit dat we nu STAP gelicenseerd zijn betekent niet alleen een onafhankelijke erkenning van de kwaliteit van onze trainingen, maar ook een enorme verlaging van de drempel om deel te kunnen nemen. De meeste trainingen bij ons kosten 1197 euro inclusief BTW. Daarvan wordt nu dus duizend euro gesubsidieerd door de overheid.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als jij dit najaar nog een training met duizend euro subsidie bij ons wil volgen zijn de volgende stappen van belang:

1. Ga naar onze website en meld je aan voor de training van jouw keuze. Je ontvangt van ons dan een aanmeldbewijs. Zorg dat je je vóór 30 augustus bij ons aanmeldt.

2. Met dit aanmeldbewijs kun je op 1 september om 10.00 je STAP-subsidie aanvragen. Bij je aanmelding ontvang je een mail waarin we uitleggen hoe dat werkt.

3. Je ontvangt van ons dan nog een factuur met het restbedrag van de kosten van de training.

Dus, ga snel naar onze trainingen, meld je aan en hopelijk tot snel!