TRAINING
BOEKEN
MENU

Ons team

Dr Henk Stoorvogel

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken
Als geen ander beheerst Henk het proces om te komen tot een goede boodschap. Zowel nationaal als internationaal doceert Henk aan Universiteiten en Hogescholen en traint hij de top van het bedrijfsleven en kerken in leiderschap en spreekvaardigheid.

Jannica van Barneveld

Specialist Impactvolle Podiumcommunicatie
Zowel als spreker en artiest weet Jannica bezieling en inhoud op het publiek over te brengen. Jannica helpt sprekers om hun podiumpresence te versterken en daarmee de impact van hun boodschap te vergroten.

Bart van Nes

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken
Als talentvolle theoloog heeft Bart van Nes een grote liefde voor de homiletiek: de preekkunde. Met zijn creativiteit en energie slaagt hij er in om sprekers keer op keer naar een volgend niveau te brengen.

Joël Boertjens

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken
Met zijn scherpzinnigheid en vriendelijkheid is Joël een uitmuntende consultant in spreekvaardigheid. Hij voelt snel aan waar de schoen wringt en weet met heldere adviezen en daadkrachtige training mensen in korte tijd een flinke boost in hun ontwikkeling als spreker te geven.

Klariska ten Napel

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken
Als politica, docent en cultureel antropoloog verstaat Klariska de kunst van het bewegen van groepen en aanspreken van individuen. Met scherpzinnigheid en humor weet ze mensen te begeleiden naar het beste van zichzelf en een gedenkwaardig verhaal met inhoud.

Ben Verboom

Trainer
Ben is zeer ervaren in het begeleiden van mensen naar een hoger niveau van presteren, zowel in leiderschap als in spreekvaardigheid. Met zijn heldere analyse en scherpzinnige feedback helpt hij sprekers om te komen tot een doorbraak in hun spreekvaardigheid.

Herman Niessink

Specialist verbindend en overtuigend spreken.
De kunst van het spreken is de grote passie van Herman. Vanuit zijn studie theologie specialiseert hij in spreekvaardigheid. Als trainer heeft hij jarenlange ervaring opgebouwd bij de nationale politie. Zijn specialiteit is het helpen reguleren van angst en het leren presteren onder grote druk.

Marije Langhorst

Specialist Preken als Theater
Als professioneel theaterdocent verstaat Marije de kunst om sprekers te helpen hun boodschap met gevoel voor tijd, ruimte en beweging te brengen. Wanneer sprekers iets meer theater in hun presentatie zouden brengen, zou hun boodschap voor jong en oud exponentieel aan impact winnen.

Jesse van Melle

Specialist Betekenisvol spreken voor jongeren
Spreken voor jongeren is een vak apart. Hoe houd je jongeren geboeid? Hoe breng je belangrijke levenslessen zodanig over dat er verandering in denken en gedrag optreedt? Jesse, zelf een internationaal erkend spreker, helpt sprekers om maximaal effectief te zijn in communicatie voor jongeren.

Janneke Steen

Administratief medewerkster

Ruth Stoorvogel

Marketing

Louise Blijleven

Administratief medewerkster