TRAINING
BOEKEN
MENU

Ons team

Dr Henk Stoorvogel

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken
Als geen ander beheerst Henk het proces om te komen tot een goede preek. Hij is specialist in het duiden van de dynamiek in communicatie, het creëren van krachtige composities en het trainen van teams.

Jannica van Barneveld

Specialist Impactvolle Podiumcommunicatie
Zowel als spreker en aanbiddingsleider weet Jannica bezieling en inhoud op het publiek over te brengen. Jannica helpt sprekers om hun podiumpresence te versterken en daarmee de impact van hun boodschap te vergroten.

Bart van Nes

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken
Als talentvolle theoloog heeft Bart van Nes een grote liefde voor de homiletiek: de preekkunde. Met zijn creativiteit en energie slaagt hij er in om sprekers keer op keer naar een volgend niveau te brengen.

Joël Boertjens

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken
Met zijn scherpzinnigheid en vriendelijkheid is Joël een uitmuntende consultant in spreekvaardigheid. Hij voelt snel aan waar de schoen wringt en weet met heldere adviezen en daadkrachtige training mensen in korte tijd een flinke boost in hun ontwikkeling als spreker te geven.

Klariska ten Napel

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken
Als politica, docent en cultureel antropoloog verstaat Klariska de kunst van het bewegen van groepen en aanspreken van individuen. Met scherpzinnigheid en humor weet ze mensen te begeleiden naar het beste van zichzelf en een gedenkwaardig verhaal met inhoud.

Ben Verboom

Trainer
Mijn naam is Ben Verboom en sinds 1 april 2022 betrokken bij het Sermon Movement Center als trainer. Op 24- jarige leeftijd begon ik te werken voor de kerk en een van de mooiste dingen van het vak vind ik spreken op een bruiloft.

Marije Langhorst

Specialist Preken als Theater
Als professioneel theaterdocent met een grote liefde voor de Bijbel verstaat Marije de kunst om sprekers te helpen hun boodschap met gevoel voor tijd, ruimte en beweging te brengen. Wanneer sprekers iets meer theater in hun prediking zouden brengen, zou de preek voor jong en oud exponentieel aan impact winnen.

Jesse van Melle

Specialist Betekenisvol spreken voor JONGEREN
Spreken voor jongeren is een vak apart. Hoe houd je jongeren geboeid? Hoe breng je hun belangrijke lessen uit de Bijbel over op een manier die hun in beweging brengt?