TRAINING
BOEKEN
MENU

Trainers

Dr Henk Stoorvogel

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken vanuit de Bijbel
Als geen ander beheerst Henk het proces om te komen tot een goede preek. Hij is specialist in het duiden van de dynamiek in communicatie, het creƫren van krachtige composities en het trainen van teams.

Jannica van Barneveld

Specialist Impactvolle Podiumcommunicatie
Zowel als spreker en aanbiddingsleider weet Jannica bezieling en inhoud op het publiek over te brengen. Jannica helpt sprekers om hun podiumpresence te versterken en daarmee de impact van hun boodschap te vergroten.

Jesse van Melle

Specialist Betekenisvol spreken voor JONGEREN
Spreken voor jongeren is een vak apart. Hoe houd je jongeren geboeid? Hoe breng je hun belangrijke lessen uit de Bijbel over op een manier die hun in beweging brengt?

Bart van Nes

Specialist Verbindend en Overtuigend Spreken
Als talentvolle theoloog heeft Bart van Nes een grote liefde voor de homiletiek: de preekkunde. Met zijn creativiteit en energie slaagt hij er in om sprekers keer op keer naar een volgend niveau te brengen.

Marije Langhorst

Specialist Preken als Theater
Als professioneel theaterdocent met een grote liefde voor de Bijbel verstaat Marije de kunst om sprekers te helpen hun boodschap met gevoel voor tijd, ruimte en beweging te brengen. Wanneer sprekers iets meer theater in hun prediking zouden brengen, zou de preek voor jong en oud exponentieel aan impact winnen.