TRAINING
BOEKEN
MENU

Basistraining Impactvol Spreken
Vrouweneditie

Basistraining Impactvol Spreken
Vrouweneditie

De Basistraining Impactvol Spreken - Vrouweneditie is dé training voor de vrouw die het verlangen heeft om te spreken vanuit Gods Woord. Vrouwen bereiden zich grondig voor op hun onderwerp en hebben fijngevoeligheid en inlevingsvermogen als kracht om in te zetten op het podium. Ontwikkel de vaardigheden, het zelfvertrouwen en de rust om je verhalen om te zetten in impactvolle preken. Investeer nú in jezelf met deze training speciaal voor vrouwen. Leer verbindend en overtuigend spreken.

De training is voor jou als...

- Jij herkenning, aanmoediging en handvatten zoekt in het (s)preken als vrouw.
- Jij wil leren welk voorbereidingsproces jou als vrouw keer op keer helpt impactvolle preken te maken.
- Jij wil leren hoe je met meer zelfvertrouwen, verbinding en impact kunt spreken voor groepen.


Opzet

De Basistraining Impactvol Spreken - Vrouweneditie start met een individuele online intake om jouw mindset in kaart te brengen. Daarna volgen 6 groepssessies waarbinnen je in een veilige setting alles leert over de vijf fasen van spreken en aan welke knoppen jij als vrouwelijke spreker kunt draaien om met zelfvertrouwen en rust een podium op te stappen. Door middel van (Bijbelse) visualisaties, improvisatieoefeningen en kennis over de vrouwelijke hormonale cyclus leer je van twee ervaren vrouwelijke trainers de krachtige spreker in jezelf te vinden. Elke sessie zet je een volgende stap in het avontuurlijke proces van spreekvaardigheid. Je leert je vrouwelijke krachten in te zetten in het verbindend en overtuigend spreken. We werken in kleine groepen zodat er voldoende tijd en aandacht is voor iedere deelnemer. Na elke sessie ontvang je thuiswerkopdrachten die je helpen je de verschillende stappen in het schrijven en houden van een preek eigen te maken. Je creëert tijdens de duur van de training 2 preken van tien minuten.


Resultaat

Aan het eind van de basistraining heb je de volgende doelen bereikt:

-Je weet welke belemmeringen voor jou persoonlijk een rol spelen in het spreken en hoe je die om kunt draaien tot impact voor jouw publiek.
- Je weet welk voorbereidingsproces je kunt volgen om jou te helpen keer op keer krachtige preken te maken.
- Je hebt de volledige cyclus van het schrijven van een impactvolle preek tweemaal doorlopen en hebt daarmee twee steengoede preken die jij live kunt houden.
- Je hebt twee korte preken live gegeven en bent gegroeid in zelfvertrouwen door grip te krijgen op je gedachten, gevoelens en lichaam tijdens het spreken.

Wat we gaan doen

Sessie 1:
- Introductie in de kunst van spreekvaardigheid en de dynamiek van het spreken.
- Methode om gestructureerd en Geestvervuld Bijbelgedeelten te bestuderen.
- 4 strategieën om Bijbelgedeelten te interpreteren.

Sessie 2:
- Compositievormen in preken.
- Gedenkwaardige communicatie creëeren.

Sessie 3:
- Dynamisch communiceren.
- Strategieën om los van papier te communiceren.

Sessie 4:
- Training in podiumcommunicatie.
- Live spreken voor de groep.

Sessie 5:
- Training in podiumcommunicatie.
- Live spreken voor de groep.

Sessie 6:
- Arena-sessie.
- Spreken met impact.

 

Praktsche informatie

De basistraining impactvol spreken wordt gehouden in 's-Heerenbroek. De sessies starten om 9:30 uur  (09:00 inloop) en duren tot 13.00 uur. In de basistraining werken we met kleine groepen cursisten, zodat er optimale aandacht is voor iedere deelnemer en er een optimaal leerklimaat geschapen wordt. De investering voor de basistraining impactvol spreken is 990 euro, exclusief BTW. De studiebelasting is ongeveer 3,5 uur per week inclusief opdrachten en trainingen. De training zal doorgang vinden bij een minimaal van zes deelnemers.

Via deze pagina kun je je aanmelden en betaal je meteen via iDeal. Ontvang je liever een factuur? Ook dat kan. Stuur ons dan een mailtje met jouw interesse tot deelname aan de basistraining impactvol spreken en we nemen contact met je op over de praktische afhandeling.

 

Wat je ontvangt

- De studiepagers Verbindend & Overtuigend Spreken en Impactvolle Podiumcommunicatie
- Notitieboek om preken in te schrijven
- Het boek KLINK - Spreken met Impact
- Persoonlijke begeleiding in het schrijven van twee preken, ook tussen de sessies door.
- Aan het eind van de training ontvang je een certificaat.


VERSTERK JOUW POSITIE OP DE ARBEIDSMARKT

Spreken en presenteren worden steeds belangrijker. In functies van leiderschap, coördinatie, begeleiding van mensen en informatie-overdracht is de kunst van spreekvaardigheid in toenemende mate van doorslaggevend belang. Deze training versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt. Onze trainingen hebben een stevig wetenschappelijk fundament, waarbij de nieuwste inzichten vanuit de communicatiewetenschap, psychologie en theologie worden toegepast. Ons handboek KLINK - Spreken met impact wordt breed gewaardeerd op Universiteiten en Hogescholen in Nederland. Alle trainingen van het Sermon Movement Center vallen onder het NRTO keurmerk. Dit keurmerk staat voor hoogwaardige training die de professionaliteit van de deelnemer versterkt. Deze training geeft jou diepe kennis op het gebied van communicatiewetenschap en spreekvaardigheid. Je traint alle basisvaardigheden in het proces van spreken en presenteren. Daardoor zul jij als persoon meer tevoorschijn komen, dieper verbinding kunnen maken met je publiek en je boodschap met meer overtuigingskracht kunnen overdragen. Je groeit daardoor in persoonlijkheid en leiderschap. Jouw denken en vaardigheden worden getraind, waardoor duurzame ontwikkeling in professionaliteit ontstaat die breed toepasbaar is.

9 maart 2024 - 09 maart - 23 maart - 6 april - 20 april - 25 mei en 8 juni
€ 990,- per persoon excl. btw
's-Herenbroek

Inschrijven

Betaalmethode