TRAINING
BOEKEN
MENU

Handelingen leren interpreteren

Handelingen leren interpreteren

Handelingen leren interpreteren – de start van de kerk van Jezus Christus zoals beschreven door Lucas in Handelingen geeft een fascinerende inkijk in het leven van de eerste gelovigen en de kracht van het evangelie. Wanneer je de eigenheid en kracht van Handelingen ontdekt wordt jouw missionaire vuur en liefde voor de kerk aangewakkerd als nooit tevoren.

 

Praktische informatie

De training wordt gegeven voor maximaal 12 personen, waarbij de onderwijssessies voor de hele groep gegeven worden (sessie 1 en 2) en de trainingssessies in groepjes van 4 personen plaatsvinden. Zo ontvangt iedere deelnemer optimale persoonlijke begeleiding en ontstaat een ideale leeromgeving. De sessies duren één dagdeel elk en worden in de duur van twee maanden gegeven, zo is er voldoende tijd voor de thuiswerkopdrachten en ontstaat een dynamisch leertraject van twee maanden. De trainers zijn ook tussen de sessies door beschikbaar voor sparring en begeleiding.De training vindt plaats in Zwolle. De sessies duren van 09.00-12.00 uur.
De studiebelasting is ongeveer 3,5 uur per week inclusief opdrachten en trainingen.
De investering voor de training bedraagt 990 euro, exclusief BTW.                                                                                                                Je kunt voor deze training ook STAP budget aanvragen, aangezien deze training jouw positie op de arbeidsmarkt versterkt.

Wat je ontvangt

- De Studiepagers Handelingen Interpreteren en Impactvolle Podiumcommunicatie.

- Het boek KLINK - Spreken met Impact.

- Persoonlijke begeleiding bij alle opdrachten voor de duur van de training.

- Een notitieboek voor het schrijven van toekomstige preken.

- Aan het eind van de training ontvang je een certificaat.

 

Meer leren? Ontdek de SMC Academy

De training Handelingen Interpreteren maakt deel uit van de Academy van het Sermon Movement Center. Dit is een serie trainingen waarbij je alle genres van de Bijbel leert lezen en interpreteren, én daaruit leert spreken. De trainingen zijn los te volgen, of in een curriculum van vier jaar. Meer informatie over de Academy? Mail ons en je ontvangt de brochure.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier, of door een mailtje te sturen via het contactformulier. Dan ontvang je na aanmelding een factuur.

 

VERSTERK JOUW POSITIE OP DE ARBEIDSMARKT

Spreken en presenteren worden steeds belangrijker. In functies van leiderschap, coördinatie, begeleiding van mensen en informatie-overdracht is de kunst van spreekvaardigheid in toenemende mate van doorslaggevend belang. Deze training versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt. Onze trainingen hebben een stevig wetenschappelijk fundament, waarbij de nieuwste inzichten vanuit de communicatiewetenschap, psychologie en theologie worden toegepast. Ons handboek KLINK - Spreken met impact wordt breed gewaardeerd op Universiteiten en Hogescholen in Nederland. Alle trainingen van het Sermon Movement Center vallen onder het NRTO keurmerk. Dit keurmerk staat voor hoogwaardige training die de professionaliteit van de deelnemer versterkt. Deze training geeft jou diepe kennis op het gebied van communicatiewetenschap en spreekvaardigheid. Je traint alle basisvaardigheden in het proces van spreken en presenteren. Daardoor zul jij als persoon meer tevoorschijn komen, dieper verbinding kunnen maken met je publiek en je boodschap met meer overtuigingskracht kunnen overdragen. Je groeit daardoor in persoonlijkheid en leiderschap. Jouw denken en vaardigheden worden getraind, waardoor duurzame ontwikkeling in professionaliteit ontstaat die breed toepasbaar is.

 

29 maart 2023 - 29 maart - 19 april - 10 mei en 31 mei
€ 990,- per persoon excl. btw
´s-Heerenbroek

Inschrijven

Heeft u een kortingscode? Klik hier om de code in te voeren.

Betaalmethode