TRAINING
BOEKEN
MENU

Stap

Graag informeren wij je over het besluit dat het kabinet heeft genomen over de STAP-regeling.
Een jaar geleden kreeg het Sermon Movement Center het NRTO-kenmerk, waardoor voor al onze trainingen het STAP budget aangevraagd kon worden.
Wat waren we blij! Want hierdoor werd de drempel voor het volgen van training voor velen enorm verlaagd.

 

STAP beleid op de schop

In juli ontvingen we echter het bericht dat het STAP-beleid per direct drastisch is gewijzigd.
Voortaan komen alleen OCW-erkende opleidingen in aanmerking voor een STAP aanvraag. OCW-erkende opleidingen zijn opleidingen die erkend zijn door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dat komt neer op hbo-bachelors, hbo-masters en volledige mbo-opleidingen.
Helaas vallen hier onze trainingen hier niet onder. Het is dus niet meer mogelijk om STAP budget aan te vragen voor modules van het Sermon Movement Center.

 

Wij gaan door!

Hoewel het een domper is dat deelname via het STAP budget niet meer mogelijk is, zitten we niet bij de pakken neer. Daarvoor is het brengen van Gods Woord te belangrijk en spreken te mooi! Onze missie is springlevend: een nieuwe generatie sprekers trainen die Gods Woord met vuur en vaardigheid brengen. Ook in het najaar zullen we daarom prachtige trainingen verzorgen, zoals de basistraining Spreken met Impact, of Krachtig spreken uit de Evangeliën of de Bijbelverhalen. We helpen je om impactvol te spreken vanuit elk genre van de Bijbel.

 

Denken in mogelijkheden

We snappen dat deelname aan een training een investering vraagt. Maar vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Steeds vaker horen wij dat werkgevers de training vergoeden omdat het jouw positie in de onderneming waar je werkzaam bent, versterkt. Je leert immers beter presenteren en spreken voor een groep.

Onze trainingen vind je via deze link.
Mocht je vragen hebben, mail ons dan gerust.

Vriendelijke groet,
Henk & Ruth Stoorvogel

 

NRTO Keurmerk

Sermon Movement Center bezit het NRTO-keurmerk, toegekend door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Door dit keurmerk staan wij in het STAP-scholenregister en voldoen wij aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. De kwaliteitseisen worden getoetst door een onafhankelijke, externe certificerende instelling.