TRAINING
BOEKEN
MENU

Webshop

De zaaier, de koning en de erfgenaam

Nieuw! 

Bestel nu via onze webshop het prachtige boek over de gelijkenissen van Jezus. Bart van Nes neemt je mee in de geheimen van de gelijkenissen. Je leert ze lezen, én er natuurlijk veel beter over preken. Bestel het boek nu en ontvang het meteen via de post thuis.

In de gelijkenissen zien we Jezus als meesterverteller. Het zijn verhalen die de hoorders van toen en de lezers van nu op een ander been zetten, prikkelen en tot nadenken aanzetten. Niet voor niets behoren de gelijkenissen daarom tot de bekendste onderdelen van de Bijbel.

Je kent de gelijkenissen waarschijnlijk als losse verhalen. Maar wat zou er gebeuren als we de gelijkenissen zouden lezen als onderdelen van een veel groter verhaal? Wat als de evangelieschrijvers heel bewust keuzes hebben gemaakt welke gelijkenissen ze aan ons presenteren en wanneer ze die vertellen? Welk beeld ontstaat er dan?

Dat laat de auteur in dit boek zien. Hij neemt je mee op reis door de gelijkenissen van Matteüs. Daarbij laat hij niet alleen deze verhalen opnieuw tot leven komen, maar laat hij ook zien hoe de gelijkenissen het verhaal van Gods koninkrijk vertellen. Elke gelijkenis op zichzelf is een uniek venster op dit koninkrijk, maar samen vormen ze een schitterend panorama.

Dit verrassende boek kun je persoonlijk lezen, maar ook bespreken in een groep. Daarvoor zijn per hoofdstuk gespreksvragen toegevoegd.

Vind je het boek gaaf en wil je leren hoe jij verrassend en impactvol vanuit de gelijkenissen kunt spreken? Dan is de masterclass of training Gelijkenissen Interpreteren wat voor jou. Op de website vind je meer info over data en inhoud van deze bijzondere trainingen die Bart zal geven.

ISBN / EAN 9789043536509

Uitgever KokBoekencentrum

112 pagina's€12,83

Aanbevolen voor jou

KLINK Spreken met Impact

Prachtig vormgegeven boek dat je stap voor stap door het voorbereidingsproces van een preek of toespraak...

€27,51
Meer informatie