TRAINING
BOEKEN
MENU

Webshop

KLINK Spreken met Impact

KLINK - Spreken met Impact: leer verbindend en overtuigend spreken

Ik heb de masterclass bij je gevolgd en je boek KLINK gelezen. Gisteren heb ik voor het eerst weer gesproken in een kerk. De preek heb ik compleet voorbereid aan de hand van je boek. Het resultaat was echt bijzonder. Vanuit meerdere kanten kreeg ik te horen dat ik echt significant verbeterd was in mijn lijn en manier van spreken. In bed lag ik nog na te suizen. De cursus en het boek hebben me enorm geholpen. Preek 1 zonder de G van Google is een feit.

Niels

 

BAM! Met KLINK heb ik dynamiet in handen. Ik ben de tools uit het boek gaan toepassen en merkte meteen dat mijn boodschap aan impact en kracht won. Het was bijna alsof er een bom afging. Het maakt me hongerig naar meer.

Robert

 

In vijf stappen naar een verhaal dat KLINKT als een klok

Presenteren is belangrijker dan ooit. op school en in de samenleving is de vaardigheid tot presenteren een must. Iedereen moet tegenwoordig op verbindende en overtuigende wijze een verhaal kunnen brengen. 

Dit toegankelijke en prachtig vormgegeven boek verbindt de gouden regels van de klassieke retorica met het beste van de moderne communicatiewetenschap en doet in vijf heldere stappen uit de doeken hoe jij een toespraak kunt ontwikkelen die KLINKT als een klok.

Bij elke stap neemt een iconische coach, zoals Leonardo da Vinci, Agatha Christi of Mohammed Ali, je bij de hand om de betreffende fase in het spreekproces onder de knie te krijgen.

 

Methodisch en creatief

Methodisch is het boek ijzersterk en overzichtelijk, en daarmee uniek in het Nederlandse taalveld. In de opzet en vormgeving is het creatief en kleurrijk, met tal van figuren, tekeningen en foto's die de boodschap visueel maken.

Met casestudy's van optredens van onder anderen Jochem Myjer, Martin Luther King en Mark Rutte.

- Met heldere uitwerking van de vijf basisstappen om te komen tot een verbindend en overtuigend verhaal.

- Methodisch opgezet en creatief vormgegeven, met veel anecdotes en voorbeelden.

 

Over Henk en Mark

Henk Stoorvogel en Mark van Vuuren zijn beide communicatiewetenschapper. Ze kennen elkaar al sinds hun studie Toegepaste Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente. Mark was promotor van Henk in zijn promotietraject naar de veranderkracht van spreken. De afgelopen anderhalf jaar werkten ze samen aan het schrijven van KLINK, waarin ze hun beste inzichten over spreekvaardigheid hebben gebundeld in dit prachtige boek.

Wil je verder groeien in spreekvaardigheid? Kijk eens bij de masterclasses of één van de trainingsdagen bij jou past.

€27,51

Aanbevolen voor jou

Proefschrift
Moving Sermons

Moving Sermons - Studies into the persuasive effects of preaching. Dissertatie Stoorvogel naar communicatieve...

€32,10
Meer informatie